tratament naturist dureri de genunchi Care sunt bolile şi condiţiile care pot provoca dureri de genunchi, şi care este tratamentul pentru durerile de genunchi?
Durerea de la nivelul genunchiului poate să apară datorita unor boli sau conditii care implica articulatia genunchiului, ţesuturile moi şi oasele care incadreaza genunchii, sau nervii care furnizează senzaţiea din zona genunchiului. De fapt, articulatia genunchiului este cel mai frecvent implicata în bolile reumatice, boli ale sistemului imunitar care afecteaza diferite tesuturi ale corpului, inclusiv articulatiile care provoaca artrita.

Artrita este o inflamatie a articulatiilor. Cauzele inflamatiei articulare de la nivelul genunchiului sunt numeroase, de la tipurile de artrita neinflamatorie, cum ar fi osteoartrita, care este o degenerare a cartilajului de la genunchi, la tipurile de artrita inflamatorii(cum ar fi artrita reumatoidă sau guta). Tratamentul artritei este direcţionat în funcţie de natura tipului specific de artrita. Mulţi oameni suferă de artrită; durerea si disconfortul pot fi atât de severe incat pot duce la necesitatea de inlocuire totala a articulatiilor afectate. Interventiile chirurgicale de inlocuire a articulatiilor de multe ori permit pacientului să-şi recâştige o mare parte din mobilitatea genunchiului.
Umflarea articulatiei genunchiului de la artrita poate duce la o colectare de lichid localizata care se acumuleaza într-un chist in spatele genunchiului. Acest lucru este menţionat ca un chist Baker si este o cauza frecventa de durere in partea din spate a genunchiului.
Infecţiile oaselor sau articulatiilor pot fi rareori un motiv serios de dureri de genunchi si au asociate semne de infecţie, inclusiv febră, căldură extremă, frisoane , şi pot fi asociate cu răni în zona din jurul genunchiului . Aceste infecţii sunt frecvent diagnosticate prin aspiratia lichidului acumulat in articulatii cu ajutorul unui ac precum şi prin examinarea la microscop a fluidului şi prin tehnici de cultură microbiană. Tratamentul se face cu antibiotice.
Tumorile care implică articulatiile sunt extrem de rare. Ele pot cauza probleme ambulatorii, cu dureri locale. Tratamentul implică de obicei intervenţie chirurgicală, uneori fiind necesara chiar si amputarea genunchiului şi a membrului inferior. Tratamentele şi intervenţiile chirurgicale depind de tipul tumorii.
Ligamentul colateral de pe interiorul articulatiei genunchiului poate deveni calcifiat şi este menţionat ca sindromul Pellegrini-Stieda. Cu această condiţie, genunchii se pot inflama şi pot fi trataţi în mod conservator cu pachete de gheata, imobilizare, şi odihnă. Rareori, este nevoie de o injecţie locală cu corticosteroizi.
Condromalacia se referă la o înmuiere a cartilajului sub rotula (patela). Acesta este o cauza frecventa de dureri de genunchi profunde şi rigiditate la femeile mai tinere şi poate fi asociată cu durere şi rigiditate după o perioada prelungită de urcat scari sau dealuri. Tratamentul cu medicamente anti-inflamatorii si pachete de gheata asociat cu realizarea de exercitii fizice pentru consolidarea muschilor pot ajuta la o amelioarare pe termen lung.

Tratament naturist pentru durerile de genunchi

Articulaţia genunchiului are trei compartimente: medial, lateral şi patelofemural.
Cauzele durerilor de genunchi includ un prejudiciu, o degenerare, o artrită, sau, rar, infecţii şi tumori.
Articulaţia genunchiului este una dintre cele mai frecvent implicate articulatii în bolile reumatice (peste 100 de tipuri de boli). Bolile reumatice sunt boli ale sistemului imunitar care afecteaza diferite tesuturi ale corpului, inclusiv articulatiile, provocând artrita (durere, inflamaţie, rigiditate, miscari limitate).
Tratamentele naturiste vin in sprijinul nostru pentru a ne ajuta in stabilizarea, tratarea si prevenirea acestor afectiuni. Impreuna cu tratamentele convetionale si exercitiile fizice regulate ne ajuta sa ne redobandim sanatatea articulatiilor noastre si sa ne imbunatim calitatea vietii.
Cele mai eficiente produse naturiste folosite in tratementul si prevenirea bolilor reumatismale degenerative si a afectiunilor osteoartrite sunt cele care au in compozitia lor condroitina si glucosamina – doua substante glicozaminoglicane care alcatuiesc tipul de cartilaj gasit in articulatii.
JOINT PROTEX si JOINT PROTEX FORTE fabricate de Calita International au in componenta lor, pe langa condroitina si glucosamina, si alte 7 alemente esentiale pentru sanatatea articulatiilor noastre:
- Acidul hialuronic, care este esential pentru retinerea apei in organism;
- Turmericul – cu o actiune antiinflamatoare, antiodixanda si de protectie a sistemului vascular;
- Zincul- este unul dintre cele mai importante oligoelementele si se gaseste in fiecare celula a organismului;
- Manganul – joaca un rol important in eliminarea toxinelor;
- Pulberea de cretusca – cu o actiune antiinflamatorie si diuretica;
- Metil-sulfonil metanul – cu rol de stiumulare imunitara, de functionare a tesuturilor conjunctive si de pastrare a echilibrului hormonal;
- Boswellia – cu proprietati antiinflamatoare, recomandata in boli precum artroza, spondiloza cervicala, diareea si boli pulmonare.
Joint Protex Calivita este util atat personelor in vasta cat si pesoanelor tinere care sunt active sau au probleme cu articulatiile.

Mai multe detalii si posibilitate comanda: Joint Protex ; Joint Protex Forte

Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: Joint Protex ; Joint Protex Forte