Terapia prin biorezonanta este o tehnologie noua de tratament birezonant susţinută de ideea că fiinţele umane sunt în esenţă, sisteme de energie. Biorezonanţa tratează sistemul energetic al corpului prin corectarea tulburărilor de energie, prin utilizarea unui dispozitiv.

Dispozitivul de biorezonanta  BIOHARMONEX este folosit pentru a reglementa oscilaţiile electromagnetice ale unei persoane; aceste oscilaţii naturale sunt consolidate în timp ce oscilaţiile patologice sunt anulate. Rezultatul este o restaurare a sănătăţii. Acest dispozitiv este practic si simplu de folosit chiar si la noi acasa.

Terapia biorezonanta a fost utilizata cu succes în Germania de 25 de ani de cand a fost dezvoltata. A fost testata extensiv şi aprobată şi este utilizat in 55 de tari in toata lumea, inclusiv Europa si Canada.

Descriere terapie prin biorezonanta

Pentru a înţelege modul în care aparatul funcţionează, imaginati-va lovirea unui diapazon într-o cameră care conţine un pian – diapazonul ar provoca nota corespunzătoare pentru ca pianul să rezoneze şi să facă zgomot. Aparatul funcţionează în acelaşi fel, putandu-se regla frecvenţele exacte care rezonează într-un corp sănătos. Rezonanta este indicativul unei bune frecvenţe de lucru cu energia organismului. Scopul este ca organismul să fie adus la o stare în care toate frecvenţele sa rezoneze corespunzator. Polii electricii ai celulelor, ţesuturilor, organelor şi ai altor sisteme din organism sunt semnificativi şi contribuie la starea generala de sanatate a organismului.

Dispozitivul de terapie biorezonanta este ca un electromagnet extern care modulează semnalele electromagnetice într-o persoană, care permite ajustarea echilibrului electromagnetic, precum şi corectarea funcţiilor interne.

Tratamentul prin biorezonanta

BioHarmonex contine 25 de programe principale, fiecare program incluzand subprograme. Durata este de aproximativ 30 de minute si se pot folosi pana la 6-9 programe zilnic.

Se selecteaza programul corespunzator in functie de afectiunea pe care dorim sa o stabilizam.

BioHarmonex are rol atat preventiv dar si de tratament in numeroase afectiuni, de la cele mai usoare, cum ar fi racelile si pana la cele mai complexe cum ar fi atrozele, dereglarile mentale etc.

Terapia Biorezonanta este considerata a fi un tratament extrem de sigur. Acest lucru se datorează faptului că tratamentul este non-invaziv. Nu introduce energie artificiala în organism, ci actioneaza asupra sistemului energetic al corpului existent, ajutandu-l sa dobandeasca un echilibru energetic.

Restabileste modelele sănătoase energetice la nivelul organelor interne ale corpului, precum şi elimina toate tiparele negative din domeniul energetic al organismului. Scopul este restaurarea fluxului de energie sănătoasa în cadrul sistemelor de energie ale corpului, rezultând în imbunatatirea vitalitatii si dobandirea unei sanatati optime.

Exista o lunga lista de boli sau probleme care pot fi tratate prin biorezonata. Această listă include: alergii, slăbiciunea sistemului imunitar,intoxicatii, răni, tulburări ginecologice sau urogenitale, boli cardiovasculare şi digestive, tulburări de somn inclusiv insomnie, si multe altele.

Programele terapeutice BioHarmonex  sunt create in asa fel incat sa poata rezolva o gama larga de probleme si afectiuni. Contine un program destinat copiilor, un program pentru imunitate, program pentru intinerire, pentru durere, relaxare, nervi slabire, detoxifiere, vedere, circulatie, digestie, mentruatie, meteoropatie si nu numai. Fiecare program contine si cateva subprograme pentru a atinge cat mai exact scopul dorit.

Mai multe detalii si posibilitate comanda: BioHarmonex

Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: BioHarmonex