Low Deuterium Oxy Crystal® 50 ml
Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurată magnetic, îmbogăţită cu oxigen stabilizat. Structura sa fizică perfect ordonată vă poate oferi un plus de energie şi de oxigen, iar datorită efectului său asupra structurii apei din organism poate contribui la armonizarea proceselor fizice şi chimice din corp.
ZenThonic 946 ml
Principalul ingredient al ZenThonic este fructul mangostana, unul din cele mai valoroase alimente pentru aborigenii din junglele Asiei. Mangostana mai este numită şi fructul zeilor. Chiar şi în zilele noastre, mangostana este considerată în Asia un fruct sacru, fiind însă aproape necunoscută în America de Nord şi în Europa.
Polinesian Noni sirop 946 ml;  Polinesian Noni capsule 90 capsule
Există locuri îndepăr ta te pe Terra unde influ enţa civilizaţiei încă nu s-a făcut resimţită. Restabiliţi echilibrul organismului cu ajutorul produselor CaliVita cu Noni din Polinezia, unde aborigenii sunt încă mai expuşi capriciilor naturii decât efectelor societăţii dezvoltate.
Ocean 21 946 ml
Flora oceanelor, spre deosebire de plantele care cresc pe pământ, este relativ intactă chiar şi la începutul secolului
al XXI-lea. Ocean 21 conţine mai mult de 200 de ingrediente active benefice pentru organism (opt tipuri de alge
marine, plante, vita mine şi antioxidanţi, aproxi mativ 60 de tipuri de minera le, cir ca 24 de aminoacizi şi enzime).
OxyMax® 60 ml
Fără oxigen, viaţa uma nă nu ar fi posibilă. Organismul nostru poate funcţiona armonios şi echilibrat doar dacă celulele sale au la dispoziţie o cantitate adecvată de oxigen. Dacă, dintr-un anumit motiv, celulele primesc mai puţin
oxigen, procesele de producere a energiei care sprijină funcţiile vitale sunt periclitate. OxyMax® poate ajuta eficient la furnizarea cu oxigen a celulelor.