Beauty Formula 90 tablete
Beauty Formula este un produs complex cu vitamine, minerale, aminoacizi, colagen şi plante, ale cărui ingrediente active pot ajuta la menţinerea structurii sănătoase a părului, pielii şi unghiilor.
Vein ProteX 60 tablete
După o perioadă prelungită de stat în picioare sau pe scaun, multe persoane acuză dureri sau umflături ale picioarelor ori senzaţia de îngreunare. Pentru mulţi oameni, statul în picioare sau pe scaun mai multe ore la rând este parte integrantă a profesiei lor (profesori, coafeze, chirurgi, funcţionari etc.). VeinProteX se poate dovedi un ajutor de nădejde, fiind special conceput pentru sprijinul venelor.
Joint ProteX FORTE 90 tablete
Există unele situaţii în viaţă când articulaţiile noastre au nevoie de o protecţie suplimentară. În comparaţie cu vechiul nostru produs Joint ProteX, Joint ProteX FORTE sprijină sănătatea articulaţiilor cu o cantitate crescută de ingrediente active, prin urmare se recomandă în special celor care au nevoie de o protecţie suplimentară.
Joint ProteX 90 tablete
Menţinerea sănătăţii articulaţiilor are o importanţă vitală în viaţa de zi cu zi. Cele mai frecvente cauze ale deformării articulaţiilor sunt supraponderabilitatea, alimentaţia necorespunzătoare, sedentarismul sau un mod suprasolicitant de viaţă (sporturi de performanţă, muncă fizică intensă) şi stresul. Joint ProteX este conceput pentru menţinerea sănătăţii articulaţiilor.
Cholestone 90 tablete
Datorită unei alimentaţii neadecvate şi eredităţii, o mare parte a populaţiei mature înregistrează un nivel ridicat de colesterol. Acesta nu este un fenomen neglijabil, fiindcă pe termen lung poate reprezenta un factor important de risc. Ingredientele active din Cholestone pot restabili nivelul normal de trigliceride din organism.
URX 90 tablete
URX este un produs conceput special pentru sprijinul intern al tractului urinar, ale cărui ingrediente active care sunt cunoscute şi folosite de sute de ani, cu predilecţie în medicina tradiţională – pot oferi un ajutor de nădejde în situaţiile în care se re comandă cel mai mult spri jinul sistemului urinar.
L-Lysine PLUS 60 capsule
Lizina este un aşa-numit aminoacid esenţial, fiind o componentă importantă a proteinelor. „Esenţial” se re feră la faptul că organismul nu este capabil să producă această substanţă de unul singur, motiv pentru care trebuie să o obţinem din surse externe. Produsul L-Lysine PLUS conţine lizină, care a fost suplimentată cu vitamina C.
Natural HGH Support 90 tablete
După vârsta de 30 de ani, producţia de hormoni scade brusc, ceea ce afectează negativ o serie de procese din organism. Masa musculară se reduce, nivelul de activitate descreşte etc. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul stresului de durată. Cu Natural HGH Support puteţi sprijini în mod natural procesele compensatorii, fără a interveni semnificativ în funcţionarea organismului.
Arginine Plus 100 tablete
Chiar dacă organismul nostru este capabil să sintetizeze arginină, există anumite situaţii în viaţă când producţia acestei substanţe scade. Una din aceste situaţii sunt perioadele de stres, bine cunoscute de cei mai mulţi dintre noi. Utilizarea argininei a crescut semnificativ în ultimul timp, datorită efectelor sale benefice. Influenţează pozitiv dilatarea fiziologică generală a vaselor de sânge, ceea ce o transformă într-un supliment preferat de sportivi.
Melatonin 3.0 60 tablete
Un somn profund şi suficient este baza sănătăţii organismului, o necesitate fiziologică chiar şi pentru cei care lucrează pe schimburi, schimbă frecvent fusul orar sau au insomnii. Melatonina poate fi un sprijin de nădejde, deoarece ne ajută într-un mod natural să ne odihnim.
Detox Patch 12 plasturi
Dezvoltarea rapidă a civilizaţiei implică, de asemenea, şi faptul că organismul nostru vine zilnic în contact cu foarte multe toxine. Din păcate, nu putem evita contactul cu mediul poluat, substanţele chimice, medicamentele şi anumite bunuri de consum. Multe dintre acestea se acumulează în organism. Detox Patch le îndepărtează cu ajutorul înţelepciunii orientale.
Liver Aid 100 capsule
Ficatul este un organ de o importanţă capitală, fiind o „uzină” care funcţionează întotdeauna la maximum. Ficatul are o sarcină dublă: pe de o parte, sintetizează substanţele importante pentru organism, iar pe de cealaltă, dezintegrează substanţele nocive şi detoxifică organismul. Substanţele active din LiverAid sprijină funcţionarea sănătoasă a ficatului într-un mod natural.
Culevit 180 tablete
Ingredientele active din suplimentul alimentar Culevit sunt aminoacizii şi vitaminele, care participă la funcţionarea normală a organismului. Tabletele de Culevit pot fi administrate cu rezultate deosebite pentru revigorarea sau regenerarea organismului în caz de boală sau de convalescenţă.