Aţi pus câteva kilograme în plus pe durata sărbătorilor de iarnă? Lupta cu greutatea nu produce rezultate sau acestea sunt nesemnificative?  Ştiaţi că produsele CaliVita vă pot ajuta să găsiţi ajutorul de care aveţi nevoie pentru a obţine silueta ideală?  Gama de produse pentru slăbit a companiei CaliVita vă permite să alegeţi formula cea mai potrivită nevoilor voastre şi să începeţi să slăbiţi într-un mod inteligent şi echilibrat.

•    XShape – Scăpaţi de kilogramele de grăsime în exces fără a recurge la ajutorul unui specialist! Adeseori, în loc să ardă grăsimile, corpul foloseşte apa şi masa musculară, care sunt mai uşor de mobilizat. Acest complex unic de aminoacizi, îmbogăţit cu vitaminele B şi C şi crom organic, este soluţia perfectă ca supliment alimentar pentru perioade reduse de timp.

•    TrimeX WMS – Această formulă lichidă este ideală pentru persoanele care nu pot să înghită tablete sau capsule.  Complexul de aminoacizi din compoziţia sa protejează masa corporală lipsită de grăsime, astfel încât aceasta să nu se diminueze, în vreme ce conţinutul său de hidroxicitrinat, obţinut din extractul de Garcinia cambogia, şi cromul ajută la scăderea poftei de mâncare, responsabilă pentru eşecul atât de multor încercări de diete, iar extractul de ceai verde intensifică metabolismul.

•    Chromium Max 500 Fiecare capsulă din acest preparat unic conţine 500 mcg picolinat de crom, care este o formă organică de crom, perfect utilizabilă. Conform numeroaselor studii efectuate,  cromul poate ajuta la învingerea poftei de dulciuri, de care au parte multe persoane atunci când urmează un regim de slăbit.  Prin urmare, acest produs a fost creat pentru persoanele ale căror încercări de a-şi schimba stilul de viaţă au fost zădărnicite de pofta pentru o gustare pe bază de carbohidraţi.

•    Citrimax&Chromium Combină efectele cromului de inhibare a poftei pentru dulciuri, ceea ce poate un ajutor preţios pentru persoanele care urmează un regim pentru pierdere în greutate. Poate avea efecte de regularizare a poftei de mâncare şi de inhibare a procesului de transformare a carbohidraţilor în grăsime, ajutându-vă astfel să luptaţi împotriva surplusului de greutate.

•    Slim Formula Este o formulă complexă destinată celor care vor să-şi intensifice arderile energetice prin practicarea unui sport, să-şi ţină sub control pofta de mâncare şi să obţină un plus de energie.

•    Figure ShaperExtractul de Hoodia gordonii poate avea efecte benefice prin aceea că ajută la scăderea poftei de mâncare. De asemenea, poate contribui la inhibarea procesului de transformare a carbohidraţilor în grăsime.

Surplusul de greutate nu reprezintă doar o problemă de estetică. Miza este mult mare, căci în joc este chiar sănătatea voastră. Fiecare kilogram de care vă debarasaţi este un pas important către o viaţă sănătoasă.  Găsirea a tot felul de scuze nu mai este justificată.  Este important să aveţi în permanenţă o atitudine pozitivă, o alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă activ.  Produsele pentru slăbit CaliVita sunt disponibile pe  www.calivita.com, aşa că pregătiţi-vă din timp şi fiţi gata să întâmpinaţi vara cu o siluetă de zile mari!

Avertisment:

  • Aceste produse nu sunt recomandate copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează şi pacienţilor alergici la cofeină sau suferind de boli cardiovasculare.
  • Aceste produse nu pot înlocui o alimentaţia corectă şi activitatea fizică, precum şi orice alte schimbări necesare în ceea ce priveşte stilul de viaţă.
  • A nu se păstra la îndemâna copiilor.
  • A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Surse:
Un studiu explorator, dublu orb, controlat placebo, al picolinatului de crom în tratarea depresiei atipice: efectele sale asupra poftei de carbohidraţi – Docherty JP, Sack DA, Roffman M, Finch M, Komorowski JR., J Psychiatr Pract. 2005 Sep;11(5):302-14.
Efectele de reducere a reacţiei glicemiei postprandiale a legumei Nopal din compoziţia mic-dejunurilor bazate pe reţete mexicane  – Montserrat Bacardi-Gascon, MD, Dulce Dueñas-Mena, BSC, Arturo Jimenez-Cruz, MD,    Nutrition Graduate Program, Medical School, Universidad Autonoma de Baja California, Tijuana, Baja California, Mexico