Sistemul imunitar

Oamenii de stiinta au aratat ca sucul de Noni Morinda Citrifolia poate ajuta la sprijinirea sistemului imunitar si ajuta celulele sa absoarba mai uşor nutrientii. Scopoletina este una din numeroasele componente naturale din fructul morinda. Este putin cunoscut acest lucru, dar acest ingredient chimic  are numeroase efecte benefice.

Sucul 100% pur vs sucul reconstituit şi cu aroma de Morinda

Multe produse sub forma de suc de Morinda citrifolia sunt vândute în prezent de multe ori fara să poarte o etichetă care să ateste continutul flaconului,  iar situaţia este confuza, deoarece cumpărătorul intelege si crede că sucul din sticla respectiva este  100% pur. Multe companii, cu toate acestea, vand sucuri diluate şi / sau mixte.

Verificaţi eticheta unui produs cu atenţie pentru a vedea care sunt ingredientele sale, asiguraţi-vă că  plătiţi pentru un supliment alimentar pur, nu pentru un produs diluat.

Morinda citrifolia, denumirea ştiinţifică a plantei Noni

Sucul  este preparat din fructe de Morinda citrifolia, o planta polineziana cu secole de utilizare de către popoare indigene ca un tonic pentru sănătatea fizică şi ca ajutor benefic in îngrijirea pielii. Sucul pur de Morinda citrifolia ar trebui să fie de culoare maro-roşcat

Antioxidant superior

Sucul este un antioxidant superior care ajuta organismul sa elimine radicalii liberi din sistemul circulator, ţesuturi si celule, şi, ca rezultat, utilizarea poate creste nivelul de energie.

Cât de mult suc din acest fruct ar trebui să bem zilnic?

Consumul de suc pe stomacul gol, este metoda sugerata de specialisti pentru a asigura beneficii maxime. Consumul de suc de morinda citrifolia pe stomacul gol ajuta la repararea celulelor. Unii utilizatori bea un pahar de apă înainte şi după ce au băut suc  pentru a ajuta corpul sa absoarba sucul si pentru a spala toxinele din organism.

Ţineţi cont de faptul că sucul demorinda citrifolia pur are un gust şi miros puternic picant. Gustul puternic poate fi uşor îmbunătăţit prin adăugarea de must de struguri,  de suc de afine sau de alt suc de fructe ales ca un mixer. Mulţi oameni insa preferă să-l bea fără adaos de sucuri, pentru gustul sau natural.

Studii despre Morinda Citrifolia

Cercetatorii de la Universitatea din Hawaii au indus cresterea de tumori canceroase la soareci experimentali şi au injectat apoi sucul demorinda special preparat în abdomenele lor. Rezultatele preliminare ale acestor studii au raportat beneficii reale iar studiile progresează.

Un Institut National de Sanatate se afla in prezent in faza a II-a unui studiu clinic, care este condus de Dr. Brian Issell de la Universitatea din Hawaii pentru a vedea dacă poate fi folosit ca un posibil tratament pentru cancer. Un studiu clinic realizat mai devreme la Universitatea din Hawaii, la sfârşitul lui 1950 s-a bazat pe o evaluare toxicologică făcuta asupra sucului de Morinda si s-a considerat in final ca fiind sigur.

Alte studii şi sondaje non-medicale au descoperit că 78% din cei peste 8.000 de utilizatori de suc de Morinda citrifolia au raportat că i-a ajutat în vreun fel, ajutând sistemul imunitar slabit si sistemul circulator.

Viitorul

Exista numeroase produse din aceasta planta, cum ar fi: suc, capsule pe baza de extract din fructe, capsule pe baza de frunze, sirop organic, astea fiind doar cateva exemple. Pot exista multe posibilităţi de utilizare a plantei care probabil urmeaza sa fie descoperite.